مش وقت هبل وعهر وأجندات .. عمرو أديب : مرة أشوف الوحدة العربية عشان عرضنا ولحمنا ودمنا في غزة

الموجز

طالب الإعلامي «عمروي أديب» خلال تقديمه برنامج «الحكاية» عبر قناة «إم بى سى مصر»، اليوم السبت، الدول العربية بالوحدة في مواجهة هذا الحدث الكبير الذي تمر به المنطقة.

حيث قال أديب: «مرة يا عالم نقف جنب بعض، مرة أشوف الوحدة العربية، مرة أشوف كلنا إيد واحدة ضد العالم المفترية، مرة على سبيل التغيير يا أخي!!».

وأضاف الإعلامي «عمروي أديب» : «أنا طالب نشيل بعض، عشان في غزة، في فلسطين، في أطفال بتموت، عشان دول عرضنا ولحمنا ودمنا، مش وقت أجندات».

ليه الأمة دي ما بتقدرش تحقق

وتابع «أديب»: «أنا فهمت ليه الأمة دي ما بتقدرش تحقق حاجة وأشياء كثيرة من اللي بتحلم بيها، بصوا بره، من أول يوم إحنا وراك ومعاك، وزرائي كلهم عندك، فلوسي كلها معاك، أكلك وشربك عليا، هو في حاجة كده! ليه؟! إسرائيل مش دولة أوروبية أو ولاية أمريكية لكن هناك الحلف والمصلحة، هو في مصلحة أكتر من اللي بينا يا جماعة؟!».

تعليقات القراء